Hafta İçi 16.00'a kadar yapacağınız tüm alışverişleriniz AYNI GÜN KARGODA!       🏵️🏵️🏵️       1200 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ÜCRETSİZ!

Akneye Meyilli Ciltler İçin Kurtarıcı 5 Dermokozmetik Ürün: Lekesiz ve Parlak Bir Cilt İçin

akneli cilt

1. Cilt Temizliği: Sivilceye Meyilli Ciltler İçin Hassas Bir Temizleyici
Günlük temizlik, akneli ciltler için olmazsa olmazdır. Yağ birikimini ve kirleri gidermek, gözenekleri temizlemek ve yeni sivilce oluşumunu önlemek için farmahanem.com'da bulabileceğiniz Cerave Akneye Eğilim Gösteren Ciltler İçin Özel Temizleyici 236 ml, gibi bir temizleyici kullanabilirsiniz. Bu ürün, Cildin koruyucu bariyerini onarmaya, kusurların görünümünü azaltmaya, gözenekleri açmaya ve fazla yağı azaltmaya destek olur. Hyaluronik asit ve niasinamid ile zenginleştirilen ürün nemlendirir, cilt bariyerini onarır, yatıştırır ve kızarıklık ve enflamasyonu azaltır. Yumuşak formülü sayesinde cildinizde hassasiyet yaratmaz.

2. Gözenekleri Temizleme ve Sıkılaştırma: Kil Maskesi
Kil maskeleri, gözenekleri derinlemesine temizleyerek siyah noktaları ve yağ birikimini gidermede etkilidir. Kil maskesini haftada 1-2 kez uygulamak, cildinizin temiz ve sağlıklı görünmesine yardımcı olacaktır.

3. Sivilce İzlerini Azaltma: C Vitamini Serum
C vitamini serumları, sivilce izlerinin görünümünü azaltmada ve cilt tonunu eşitlemede etkilidir. Garnier C Vitamini Aydınlatıcı Serum 30 ml gibi bir C serum,daha eşit görünen, parlak, aydınlık bir cilt tonu ve daha pürüzsüz görünen bir cilt sağlar. Koyu lekelerin görünümünde azalma ve koyu lekelerin yoğunluğunda azalma etkisi vardır. Serumunuzu her sabah temizlenmiş cildinize uygulayın.

4. Sivilce Tedavisi: Salisilik Asit İçeren Peeling
Salisilik asit, sivilce oluşumunu kontrol altında tutmada ve mevcut sivilceleri gidermedeönemli rol oynar. Farmahanem.com'da bulabileceğiniz Dermalogica Daily Microfoliant 74 g peeling, Pirinç bazlı toz formül su ile temas ettiğinde aktive olup cildi cilalayıcı Papain, Salisilik Asit ve Pirinç Enzimlerini açığa çıkarır. Bu peelingi haftada üç kere göz çevresi hariç tüm yüzünüze uygulayın. 1 dakika masaj yaptıktan sonra bol su ile durulayın.

5. Güneş Koruma
Akneli ciltler için güneş koruma olmazsa olmazdır. Güneş ışınları, akne oluşumunu tetikleyebilir ve sivilce izlerinin koyulaşmasına neden olabilir.Nuctus Güneş Kremi, gibi nemlendirici özellikte yüksek korumalı güneş kremi kullanımı önemlidir. Bu ürünü sabah, temizlenmiş cildinize uygulayın.

Unutmayın: Her cilt farklıdır ve sizin için doğru ürünü bulmak biraz deneme yanılma gerektirebilir. Belirli bir ürüne başlamadan önce dermatoloğunuza danışmanız önerilir.
Farmahanem.com'un geniş ürün yelpazesi, akneye meyilli ciltler için birçok farklı seçenek sunmaktadır. Web sitesini ziyaret ederek, cildinize uygun ürünleri keşfedin ve lekelerden arınmış, sağlıklı ve parlak bir cilde kavuşun!

 

Etiketler: akneli ciltler, güneş kremi, cilt temizleyici
Temmuz 02, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR